ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Odborné fórum & webinář

Odborné fórum & webinář

V termínu 20-21 září se zúčastníme odborného FÓRA TLAK o tlakových zařízení v průmyslu pořádané naším partnerem technicka-zarizeni.cz v PRŮHONICÍCH u Prahy. Při té příležitosti pořádáme také náš odborný WEBINÁŘ o těsnosti přírubových spojů. Součástí webináře bude opět SOUTĚŽ o hodnotné ceny, jejíž vyhlášení proběhne během SPOLEČENSKÉHO VEČERA fóra 20. září.

Odborný webinář o těsnosti přírubových spojů

Webinářem Vás provede náš technický ředitel Ing. Libor Mareš spolu s vedoucím oddělení Flange Management Ing. Martinem Tesařem. Společně Vám během 1 hodiny vysvětlí, jak se liší jednotlivé těsnicí materiály, jaký vliv má tření na těsnost spojů, jakým způsobem se provádějí výpočty utahovacích momentů, proč je třeba mít kvalitně proškolený montážní personál a spoustu dalšího.

Účast na webináři je zdarma. Stačí pouze vyplnit registrační formulář a v den konání kliknout na odkaz. Více se dozvíte na stránce WEBINAR.TESNENI.CZ

Soutěž o hodnotné ceny

Součástí webináře je opět soutěž. Odpovězte správně na otázky z našich odborných článků a vyhrajte hodnotné ceny. Vyhlášení SOUTĚŽE a předání cen proběhne v průběhu SPOLEČENSKÉHO VEČERA fóra 20 září.

Fórum TLAK 2022

Obor významně ovlivní ZMĚNA LEGISLATIVY pro bezpečnost provozu vyhrazených technických zařízení. Do programu fóra byly proto zařazeny přednášky zástupců státního odborného dozoru a byl vyhrazen prostor pro DOTAZY. Pozornosti se dále dostane problematice provozu, inspekcí, údržby, novinkám v technické normalizaci a novým technologiím.

Na fóru bude mít také PŘEDNÁŠKU technický ředitel naší společnosti na téma případových studií kritických přírubových spojů.

Více informací o fóru a registraci naleznete na stránkách TECHNICKA-ZARIZENI.CZ/TLAK-2022

Napište nám

Žlutě podtržená pole jsou povinná.

Naše zboží a služby nabízíme pouze na IČO. Minimální hodnota objednávky je 1 000 Kč.

+420 532 196 711

Po - čt: 7:30 - 16:00
Pá: 7:30 - 14:00

info@pokornyindustries.com

Rádi odpovíme na Vaše dotazy

Trnkova 2788/115

628 00 Brno, Česká republika